marți, 9 ianuarie 2018

Care este cel mai bun smartphone existent ?


        Specialistii de la Tech Radar au testat cele mai importante telefoane lansate anul trecut . Pentru realizarea acestui top , cei de la Tech Radar au tinut cont de puterea procesorului , specificatiile telefonului , design , dar si de raportul pret-calitate . 



Anul 2017 a culminat cu lansarea mai multor modele premium , printre care Galaxy S8 si iPhone X , prin urmare alegerea expertilor nu a fost deloc usoara .

    Iata care sunt telefoanele incluse de ei in top 15 cele mai bune smartphone-uri din 2017 :


 Locul 15 - Honor 9 


Locul 14 - iPhone 8 


Locul 13 : HTC U11


 Locul 12 - Sony Xperia XZ Premium



 Locul 11 - Google Pixel 2Xl


 Locul 10 - OnePlus 5T


 Locul 9 - iPhone 8 Plus 




Locul 8 - LG G6

 Locul 7 - LG V30



 Locul 6 - Samsung Galaxy Note 8 



Locul 5 - Huawei Mate 10 PRO


 Locul 4 - iPhone x 


Considerat cel mai luxos smartphone de pe piata , telefonul a pierdut puncte din cauza pretului urias , dar nu a impresionat nici prin camera foto Smart TrueDepth . Expertii au apreciat insa procesorul puternic si ecranul .


 Locul 3 - Google Pixel 2

Telefonul a impresionat prin performanta procesorului si ecranul FULL HD , insa nu si prin design , expertii considerand aspectul sau ca fiind neinspirat .


 Locul 2- Samsung Galaxy S8 Plus

 Cei de la Tech Radar considera ca acesta este cel mai bun smartphone la ora actuala pentru cei ce vor un ecran cat mai mare . Punctele forte ale modelului sunt performanta procesorului si camera foto .


Locul 1 - Samsung Galaxy S8 


Acest smartphone a fost situat pe primul loc avand cel mai bun rating la camera foto , design si ecran . Sa speram ca anul 2018 va avea si mai multe noutati interesante pentru iubitorii de tehnologii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu