joi, 17 august 2017

Fata a vrut să-l testeze, i-a scris iubitului că relația s-a terminat, apoi s-a ascuns sub pat și a așteptat să audă ce face după ce citește. Reacția lui a făcut-o să intre în pământ de rușine și să plângă. Ce a făcut bărbatul te va face să te închini cu ambele mâini!!

           Aceasta poveste circula de ceva vreme pe internet , este despre o femeie care a decis sa isi puna relatia la incercare , dar a invatat o lectie foarte dura facand asta . Iata cum a procedat si care a fost rezultatul care a distrus-o . 


      Dupa ce pasiunea de la inceputul relatiei s-a stins , aceasta femeie a venit cu o ideea care ei i s-a parut geniala . A vrut sa-si testeze iubitul pentru a vedea ce simte el despre relatia lor si care ae fi reactia lui daca l-ar parasi . 



             Asa ca intr-o buna zi femeia i-a scris acestuia o scrisoare in care il anunta ca relatia lor s-a terminat , ca i-a ajuns si ca mai vede de ce ar continua asa . Tot ce voia era o reactie de la el , nu dorea cu adevarat sa se desparta .
             Dupa ce a terminat scrisoarea , a pus-o pe biroul iuitului ei , acolo unde stia ca o va gasi foarte repede , apoi s-a ascuns sub patul lui , asteptand , pandind dupa reactia mult-dorita .

               Cand barbatul a ajuns in sfarsit acasa si a citit scrisoarea , femeii nu i-a venit sa creada ce a spus . A inceput sa fluiere , si a luat telefonul . A sunat pe cineva si i-a spus :<Buna draga . Proasta in sfarsit a inteles care-i treaba , si-a dat seama ca o insel . In sfarsit m-a parasit . Ce greseala , relatia asta . Sunt atat de fericit sa fiu liber . Ce bine daca te intalneam pe tine inainte sa o intalnesc pe ea . Ne vedem curand ! > 


             Femeii nu-i venea sa creada , barbatul si-a strans cateva lucruri si a plecat . Imediat ce a auzit usa inchizandu-se , a iesit afara , dar pe birou era o a doua scrisoare . Cand a citit-o a intrat in pamant de rusine , uite ce-i scrisese iubitul ei : <Data viitoare cand ma incerci sa ma pacalesti , sa ai grija ca picioarele sa nu-ti iasa de sub pat. Am plecat doar pana la magazin . Ne vedem curand Iubire !>






Distribuie mai departe !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu